Kiesett a CEV Kupából Dávid Zoltán csapata, a CVM Tomis Constanta. A román együttes az idegenbeli első meccshez hasonlóan a hazai visszavágón is 3:0-ra kikapott a német SCC Berlintől, így a Challenge Kupa harmadik körében folytathatja nemzetközi szereplését.

CEV Kupa, férfiak, 1. forduló, visszavágó

CVM Tomis Constanta (román) – SCC Berlin (német) 0:3 (–22, –15, –16)
Constanta, 900 néző. Játékvezetők: Gradinski (szerb), Batyuk (ukrán)
Constanta: Lescov, Ditlevsen, Macovei, Spinu, Merkusev, Bahov. Csere: Mihaila (liberó), Dávid Z., Began, Janosik, Sigoli. Edző: Viktor Sidelnikov
Berlin: Skach, Spirovski, Korzenevics, Galandi, Hidalgo, Touzinsky. Csere: Krystof (liberó), Krause. Edző: Mark Lebegyev

Az eredmény alakulása. 1. játszma: 4:4, 7:8, 10:13, 11:16, 17:20, 21:20, 22:22. 2. játszma: 2:4, 3:8, 7:13, 9:16, 13:22. 3. játszma: 2:6, 3:8, 6:13, 8:16, 12:19

ÉRTÉKELÉSEK

Viktor Sidelnikov, a Constanta edzője: – Az SCC Berlin egy nagyon jó csapat, amely ezúttal is kiválóan játszott. Eleinte jól védekeztünk, a blokkjaink és néha a mezőnymunkánk rendben volt, de támadásban nem értük el a kívánt szintet. Elvesztettük az első szettet, de nem értem, ezután miért adtuk fel a küzdelmet. El kell ismernem, hogy a német csapat jobb nálunk, megérdemelten jutott tovább.

Mark Lebegyev, a Berlin edzője: Az első szettben történtek alapján azt hittem, végig szoros lesz a meccs. Nagyobb küzdelmet vártam. A Constanta egy jó csapat, de a két mérkőzés alapján kiderült, hogy a miénk minden játékelemben jobb!

Mads Ditlevsen, a Constanta játékosa: – Vannak olyan meccsek, amelyeken sem nem sikerül. Sajnos a mai is pont ilyen volt. Sok volt a hiba, hiányzott a határozottság, a magabiztosság és a győzni akarás.

Salvador Hidalgo Oliva, a Berlin játékosa: – Nagyon örülönk ennek a győzelemnek is, és büszkék vagyunk, hogy játszmaveszteség nélkül jutottunk a következő körbe. Nem volt könnyű meccs, de nyertünk, és még mindig veretlenek vagyunk ebben a szezonban!

Címkék: berlin dávid röplabda constanta cev

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr202471642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása