A férfi NB I alapszakaszának tízedik fordulójában a Kodolányi vagy a Debrecen tehet egy apró lépést a kiesés elkerülése érdekében. A másik két párosításban egyaránt hazai siker (Dág- és Sümeg-győzelem) várható. Beharangozó!

DÁGI KSE – SZOLNOKI RK-SI
(november 20. szombat, 16 óra)
A továbbra is veretlenül listavezető Dág azt a Szolnokot fogadja, amelynek szintén az Extraligába való visszajutás a legfőbb célja. Igen ám, de amíg a Tisza-partiak égető szükségük van minden pontra, addig a hazaiak már páholyban érezhetik magukat. Ez persze nem jelenti azt, hogy a Dág elkényelmesedett! Ellenkezőleg, a játékosokat ebben a sikeres időszakban is az újabb győzelem vágya fűti. A Szolnok egyre inkább kezd összeállni, de idegenben így sem esélyes a legutóbb Csepelen elsőszámú ütőjátékosa, Oszuska I Zoltán nélkül is simán nyerő Dág ellen.

Tippünk: 3:0

KODOLÁNYI-MASITA FRKE – DEBRECENI EAC
(november 20. szombat, 16 óra)
Vérbeli alsóházi rangadó két olyan csapat részvételével, amely meglehetősen hullámzó és kiszámíthatatlan teljesítményt nyújt mostanában. A kiesés elkerülése szempontjából nagyon fontos lesz az összecsapás. Debrecenben 3:2-re a hajdúságiak nyertek, ezúttal székesfehérvári visszavágás valószínűsíthető.

Tippünk: 3:1

SÜMEGI RE – NYÍREGYHÁZI FRK
(november 20. szombat, 17 óra)
Nincs túl jó passzban a Sümeg, hiszen kikapott a Dágtól, aztán a Csepeltől a Magyar Kupában és a bajnokságban is, ráadásul Szolnokon is simán elbukott. Ennél mindenképpen jobb, eredményesebb teljesítményre képes a megerősített csapat, azonban úgy tűnik, hiányzik az összhang, és ez a játék rovására megy. A problémák megoldására nincs sok idő, hiszen az elmúlt hetek mélyrepülése miatt már így is jelentős hátrányba került az együttes a közvetlen riválisokkal szemben. Hazai pályán kötelező a győzelem a Nyíregyházával szemben, egy magabiztos siker lélektanilag is jól jönne a Sümegnek.

Tippünk: 3:1

Szabadnapos: Csepel

A férfi NB I adatbankja ide kattintva megtekinthető!

Címkék: beharangozó röplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr332456937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása