Dőreség lett volna azt hinni, hogy a BSE ellen szakad meg a Nyíregyházi Főiskola SE nyeretlenségi sorozata. A női Extraliga alapszakaszának nyolcadik fordulójának vasárnapi mérkőzésén ötven perc alatt simán nyert a listavezető fővárosi csapat a sereghajtó szabolcsiak otthonában.

A csütörtökön műtött Botos Fruzsina, és az újra anyai örömök előtt álló Lévai Gabriella a lelátóról figyelte társai igyekezetét, ami a játszmák elejét leszámítva kevésnek bizonyult. Amíg a nyitófordulóban, idegenben 48, addig ezúttal 42 pontot értek el a nyíregyháziak a címvédővel szemben.

„Nagyon remélem, hogy van bennünk kellő türelem és kitartás – mondta Kolozsi János, a Nyíregyháza edzője. – Le a kalappal a szimpatizánsaink előtt, hiszen továbbra is szép számmal látogatják a mérkőzéseinket. A bajnoki kezdés óta a kezdőcsapat fele kicserélődött, vannak sérültjeink és kismamáink. Ha az alapszakaszból hátralévő hat fordulóban egy-két győzelmet abszolválnánk végre, még mindig éltethetnénk a bennmaradási reményeket.”

Pénteken városi derbi következik: az NRK vendége lesz a Nyíregyházi Főiskola.

(forrás: szon.hu)

Címkék: nyíregyháza röplabda főiskola bse extraliga

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr452451224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása