Pénteken újabb sztárcsapatot lát vendégül a Kaposvári RSE a férfi Közép-európai Ligában. A somogyiak az alapszakasz hatodik fordulójában az osztrák Hypo Tirol Innsbruck együttesével találkoznak. A magyar győzelem bravúr lenne a javából!

Az osztrákok a Bajnokok Ligájában is érdekeltek, és egy korábbi kaposvári játékos, Mózer Zoltán is náluk üti a labdát. Nem könnyű a Kaposvár sorsolása, a magyarok mégis ötven százalékos mérleggel állnak hat mérkőzés után. „A három mérkőzésből még egyet hozhattunk volna – mondta Hoboth Ákos, csapatkapitány. – Az Anhovo ellen fáradtak voltunk, a Bled ellen papírforma-vereséget szenvedtünk. Nem állunk rosszul, a csapat egyre jobb, bizakodó vagyok.”

A Kaposvár a Posojilnica, a hotVolleys és a Bled után újabb sztárcsapat ellen lép pályára: ezúttal az Innsbruck vendégszerepel a somogyi megyeszékhelyen. A volt kaposvári Mózer Zoltánnal felálló együttes az elmúlt évekhez hasonlóan ezúttal is győzni jön. „Az Innsbruckról azt kell tudni, hogy elég komoly csapat, eddig hat meccset játszottak, ebből ötöt megnyertek – vázolta Horváth Dániel, másodedző. – Szeretnénk meglepetést okozni hazai pályán. A győzelemhez stabil játék kell, ha 80-90 százalékot nyújtunk, összejöhet a bravúr, erre készülünk.”

A kaposvári együttesben mindenki egészséges, a meccs pénteken 18 órakor kezdődik a Városi Sportcsarnokban.

(forrás: kapos.hu)

Címkék: kaposvár röplabda innsbruck hypo tirol közép európai liga mózer

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr152425310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása