Nem volt zökkenőmentes az AVE-Agria RC-Eger női csapatának felkészülése az elmúlt napokban. A NB I-ben jelenleg nyeretlenül sereghajtó hevesi együttes az alapszakasz hatodik fordulójában Veszprémbe látogatnak.

Az Eger katasztrofálisan kezdte a szezont, eddig valamennyi riválisával szemben alulmaradt, így sereghajtó a pontvadászatban. Hétvégén újabb kemény próbatétel vár az egriekre, hiszen a Veszprémi Egyetemi SC otthonába látogatnak. A heti felkészülés nem volt zökkenőmentes, sérülés, betegség, iskolai elfoglaltságok befolyásolták hátrányosan a hevesiek edzésmunkáját, akik várhatóan Kolman Viktória nélkül utaznak Veszprémbe. A tapasztalt röplabdázót munkahelyi teendői tartják távol a mérkőzéstől. Juhászné Tóth Mária edző nagy hangsúlyt fektetett a tréningeken a nyitásokra és a fogadásokra, ez megalapozhatja az eredményes játékot.

NB I, nők, alapszakasz, 6. forduló
Veszprémi Egyetemi SC – AVE-Agria RC-Eger
Albrecht-Miskolci VSC-MISI – Palota-Böllhoff
BITT Kaposvári NRC – Újbuda TC
A Szolnoki RK-SI – Kalocsai SE mérkőzést november 28-án rendezik

A forduló beharangozója ide kattintva megtekinthető!

(forrás: agriasport.hu)
 

Címkék: eger veszprém agria röplabda vesc

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr592408825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása