Aláírták azt a támogatói szerződés, amelynek értelmében a Budapest Bank továbbra is a Békéscsabai RSE főtámogatója marad. Baran Ádám a klub elnöke örömét fejezte ki, hogy az elmúlt hónapok kemény munkájának eredményeképpen stabilizálódott az egyesület anyagi helyzete.

Ennek fontos állomása a Budapest Bankkal megkötött szerződés. A pénzintézet az elmúlt években is a BRSE főtámogatója volt, és a kölcsönös elégedettség jó alap volt a megállapodás meghosszabbítására. Az eddigi támogatókon kívül sikerült újabb forrásokat is bevonni, így minden körülmény adott nyugodt munkához.

Az Extraligában végbemenő játékos-mozgások során megerősödött jó néhány együttes, így embert próbáló feladat lesz a célul kitűzött 4-6. hely elérése. Lasettzky Frigyes a Békéscsabai Bankműveleti Központ vezetője elmondta, a Budapest Bank vállalati filozófiájának alapja, hogy a régió gazdasági életében betöltött szerepéhez méltóan társadalmi szerepvállalás révén a helyi közösség fejlődéséhez is hozzájáruljon, ezért folyamatosan támogatja a békéscsabai oktatási kulturális és sportkezdeményezéseket. Ennek fontos része a Békéscsabai RSE szponzorációja.

Mint ismert, a békéscsabai csapat jelentős fiatalításon ment keresztül, a klub új vezetői egy egységes, szerethető, elsősorban saját utánpótlásra támaszkodó csapat alapjait tették le nyáron. Az együttes eddig beváltotta a hozzá fűzött reményeket, hiszen két győzelemmel és két vereséggel jelenleg a középmezőnyben foglal helyet.

Szombaton az egykori válogatott játékosokkal megerősített Újpesti TE látogat a viharsarki városba.

(forrás: BRSE)

Címkék: békéscsaba röplabda brse

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr422405631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása