Ismét magabiztos győzelmet aratott a Dág a férfi NB I-ben. A remek formában lévő Oszuskáék az alapszakasz negyedik fordulójában a Nyíregyháza ellen győztek 3:0-ra. Négy meccs után négy győzelemmel rendelkeznek, és még játszmát sem vesztettek.

Nagyon sima első játszma után kicsit könnyelműsködött és „el is lustult” a hazai csapat. Pedig összességében a játék minden elemében felülmúlta riválisát, mégis szenvedett a második felvonásban. Az utolsó játszma elején is volt némi megingás a hazaiak játékában, de aztán helyre állt a rend a pályán.

Ismét sima győzelmet arattak a házigazdák, és ez azt jelenti, hogy a csoportelsőségért folytatott harcban három riválisát is legyőzte a Dág, amely eddig még játszmát sem vesztett. A hétvégi meccs pozitívuma volt még, hogy rendszeresen két-két fiatalt is pályán lehetett tartani, mivel a Dág egyértelmű fölényben játszott.

A találkozót nagyban meghatározta, hogy a nyíregyháziak tartalékos összetételben utaztak a mérkőzésre. A beugró juniorkorú játékosok ugyan tehetségesek, de támadásban és fogadásban sem képesek még a tartósan jó teljesítményre. A szabolcsiak ebben az összetételben többre nem voltak képesek.

Oszuska I Zoltán: – Nem izzottunk kellő hőfokon, emiatt sokat hibáztunk, ám nyertünk. Négy meccs, négy győzelem, úgy, hogy egy szettet sem engedélyeztünk ellenfeleinknek.

NB I, férfiak, alapszakasz, 4. forduló

Dág KSE – Nyíregyházi FRK 3:0 (16, 22, 19)
Dág, 150 néző. Játékvezetők: Farkas L., Horváth M.
Dág: Oszuska G., Pollák, Horváth G., Oszuska II. Z., Jánossy, Szauter. Csere: Bársony (liberó), Zirigh, Krupánszki, Szombath. Edző: Oszuska I Zoltán
Nyíregyháza: Bugyi, Szilágyi B., Ádám A., Tolnai, Szabó A., Hubicska. Játékos-edző: Bugyi József

Az eredmény alakulása. 1. játszma: 16:10, 21:12. 2. játszma: 8:6, 12:10, 20:17. 3. játszma: 2:5, 14:10, 22.16

(forrás: kemma.hu, szon.hu)

Címkék: nyíregyháza röplabda dág

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr112381638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása