Vasas – Gödöllő rangadót rendeznek a női Extraliga alapszakaszának negyedik fordulójában, vasárnap. A Békéscsaba ismét Nyíregyházára látogat, a remekül rajtoló BSE pedig a MÁV Előrét fogadja.

NYÍREGYHÁZI FŐISKOLA SE – BÉKÉSCSABAI RSE
(október 17. vasárnap, 15 óra)
Ingajáratban vannak a békéscsabaiak Nyíregyháza és a Viharsarok között. Legutóbb csütörtökön jártak a szabolcsi megyeszékhelyen, és nagy meglepetésre éppen az NRK-Nyíregyháza otthonában szerezték meg szezonbeli első győzelmüket! A Főiskola SE-nél erre még várni kell, de a BSE, a Vasas és az NRK elleni vereségek a megbocsátható kategóriába tartoznak, ezekkel még nincs egy szinten Kolozsi János edző csapata. Ha a néhány nappal korábbi siker lendületet adott a Békéscsabának, akkor a Főiskola otthonából is győzelemmel távozhat. A nyírségiek számára ugyanakkor kitűnő lehetőség ez a meccs a nyeretlenség megszakítására.

Tippjeink
Kovács Gábor: 1:3
Fedor Gábor: 3:2
Rodics Dániel: 2:3

BSE-FCSM – MÁV ELŐRE SC
(október 17. vasárnap, 17 óra)
A vártnál sokkal jobban rajtolt a címvédő BSE. Elsőszámú ütőjátékosa, Sándor Renáta vezérletével azonnal dicsőséges menetelésbe kezdett a városmajori együttes, amely a Vasas és a Gödöllő ellen is győzött. A MÁV Előre az NRK elleni vereség után nyert Békéscsabán, majd az Újpest ellen is közel volt a sikerhez, de két elrontott végjáték miatt végül vesztett. A fehérváriaknál jó nyitásfogadás esetén a kanadai center, Colette Meek lehet a nyerőember, ő nehezítheti meg jelentősen a hazaiak dolgát. A két csapat közti fizikai- és tudáskülönbség mellett a pillanatnyi forma miatt is a fővárosiak győzelme valószínűsíthető.

Tippjeink
Kovács Gábor: 3:2
Fedor Gábor: 3:1
Rodics Dániel: 3:0

VASAS DUNA AUTÓ ÓBUDA – TEVA-GÖDÖLLŐI RC
(október 17. vasárnap, 18 óra)
A forduló rangadóján két olyan csapat találkozik, amely előzőleg kikapott a BSE-től. Ez lehet a legfőbb motivációforrás, ugyanis nyilvánvalóan egyik együttes sem akar az alapszakasz végeredménye szempontjából meghatározó két vereséggel állni négy forduló után. A Gödöllő talán valamivel jobb formában van, de a városmajoriak elleni ötjátszmás hazai kudarc nyilvánvalóan nyomot hagyott a lelkekben és a testekben is. Az előző szezonban rendre szoros meccseket játszott egymással a Vasas és a Gödöllő, nyilván most sem lesz ez másként.

Tippjeink
Kovács Gábor: 3:2
Fedor Gábor: 1:3
Rodics Dániel: 3:2

Az Újpesti TE – NRK-Nyíregyháza mérkőzést október 26-án rendezik.

Címkék: röplabda extraliga

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr512375461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása