A Nyíregyházi Főiskola SE női csapata számára vasárnap felcsillanhat az esély az első bajnoki győzelem megszerzésére. A szabolcsiak a csütörtökön szintén Nyíregyházán, az NRK ellen nyerő Békéscsabát fogadják.
 
Az újonc nyírségiek a Békéscsabát fogadják megszokott, Tiszavasvári úti termükben, és feltett szándékuk a győzelem megszerzése. Mindazonáltal figyelmeztető tényező, hogy a viharsarkiak csütörtökön már megfordultak Nyíregyházán, és meglepetésre elkapták az NRK-t. Ebből, persze okulhatnak a hétvégi házigazdák.

„Nem lesz egyszerű, az egyszer biztos – hangoztatta Kolozsi János, a Főiskola SE edzője. – Értékes információkat gyűjtöttünk a csabaiakról, leszűrjük a tapasztalatokat, remélem, élni tudunk a lehetőséggel. Talán nem túlzás kijelenteni, ez az a mérkőzés, amelyen a legtöbb sanszunk van a győzelemre, eddig sajnálatos módon a papírforma érvényesült velünk kapcsolatban, persze a sorsolás ismeretében aligha számíthattunk másra.”

A szintén az élvonalban érdekelt NRK-Nyíregyháza olyan összecsapást bukott el (1:3) a már említett Békéscsaba ellen, amely akár fordítva is elsülhetett volna. A csapat első vereségét szenvedte el a bajnoki idényben, korábbi két fellépését ugyanis sikerrel abszolválta. „Nehéz megemészteni a történteket, mert bár való igaz, nem életünk formáját mutattuk, így is csak nüánszokon múlt a meccs sorsa – mondta Kőhalmi Richárd, az NRK edzője. – A három elbukott szett egyaránt a végjátékban dőlt el, mondhatnám, ezúttal nem nekünk kedvezett a szerencse. Mindemellett a dekoncentráltság egyértelmű jeleit láttam a lányokon, elképzelhető, a vártnál is többet kivett belőlük az eddigi menetelés. Tudtuk, hogy nehéz lesz az október, a szezon elején sűrű a menetrend, de nincs más választásunk, tovább kell dolgoznunk.”

(forrás: szon.hu)

Címkék: nyíregyháza békéscsaba főiskola extraliga nrk

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr82376709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása