Berndt Attila, Demeter András, Fehér Tamás, Herczeg Roland és Tóth Milán csapata, az angol Leeds Carnegie 3:2-re győzött a bajnoki- és kupa-címvédő London Malory Eagles otthonában. Az első és a második szettet a fővárosiak nyerték 25:0-ra! Aztán megérkeztek vendégek, és elkezdődött a meccs... Exkluzív tudósítás a szigetországból!

Angol első osztály, férfiak (Super 8)
London Malory Eagles – Leeds Carnegie 2:3 (25:0, 25:0, 28:30; 21:25, 14:16)

„Gondolom, egyből az első két szetten csodálkozol, hogy mi a fene történhetett – kezdi beszámolóját a krónikás, Tóth Milán. – Nos, ez egy nagyon érdekes sztori. Történt ugyanis, hogy a skót edzőnk rossz címet adott meg nekünk, és mire átértünk a meccs helyszínére, már elvettek tőlünk két szettet. Az edzőnk a saját kocsijával utazott le, mert másnap a lányok is Londonban játszottak. Úgy szól itt kint a szabály, ha egy csapat nem ér oda a meccs kezdési időpontjáig, akkor onnantól számítva minden megkezdett negyedóra után veszít a csapat egy szettet. Hat percen múlott, hogy ne veszítsük el a mérkőzést. A csapat a mikrobuszban öltözött át, és megérkezésünk után öt perccel már kezdődött is a harmadik szett. Persze dolgozott mindenkiben az adrenalin, és szépen bele is jöttünk a játékba. Az ötödik szettet 13:10-ről nyertük meg. Végül is a végén mindenki boldog volt, mivel elvertük a tavalyi bajnok- és kupagyőztest gyakorlatilag két és fél szettben. Csapatunk most már az első osztályban vitézkedik, amelyet Super 8-nak kereszteltek el, és most már azt hiszem, hogy komolyan számolhat velünk minden csapat!”

A Super 8 honlapja ide kattintva tekinthető meg!

A Leeds Carnegie honlapja ide kattintva tekinthető meg!

Nagyon szépen köszönjük Tóth Milánnak az exkluzív beszámolót! Sok sikert kívánunk, és várjuk a további anyagokat! Hajrá magyarok!

Címkék: anglia röplabda leeds

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr722375480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása