Felavatták az új röplabda-pályát a vajdasági Muzslyán (Muzlja), a Szervó Mihály Általános Iskolában. A tornateremben kialakított és kedden átadott edzőtér létrehozását részben Nagybecskerek önkormányzata fizette, amelyhez a többségében magyarok által lakott település is tartozik. Az új pálya átadásával várhatóan fellendül sportélet, mert röplabdaiskola indítását tervezik.

Az önkormányzat vezetői bizakodóak a fiatalok motiváltságában, mert Szerbiában népszerű a röplabda: a szerb férfi válogatott bronzérmet nyert a vasárnap befejeződött olaszországi világbajnokságon. Hallai Zoltán iskolaigazgató elmondta, hogy Muzslyán például a diáklányoknak jelenleg szinte csak kézilabdázásra van lehetőségük, ezért is jelentős, hogy a részükre újabb sportolási lehetőséget tudnak nyújtani.

(forrás: telesport.hu)
 

Címkék: vajdaság röplabda utánpótlás

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr202369477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása