Az NRK 3:1-re nyert a Fősikola SE ellen a női Extraliga alapszakaszában, a harmadik forduló nyíregyházi rangadóján. Kapuvári Melinda és Sipos Zita szerint is emlékezetes csata volt!

Botos Fruzsina, a Nyíregyházi Főiskola SE ütőjátékosa olyat nyitott a harmadik játszmában, 19:20-as állásnál, hogy rontott szervára lehetett következtetni a röppálya láttán. Ám a becsapódás előtt hirtelen egy fuvallat a vonalra térítette a labdát. A közvetlen közelben ácsorgó vendégedző, Kőhalmi Richárd széles mosoly kíséretében vonalbírókat idéző mozdulattal mutatta, hogy benn volt, és még elismerőleg át is intett az elkövetőnek. A kedélyes jelenet korántsem kísérte végig a városi rangadót, parázs küzdelmet hozott a nyíregyházi párharc. A 3:1-es vendéggyőzelemmel zárult meccsen több alkalommal csattant fel vastaps a telt nézőtéren, mindkét oldalon akadtak elveszettnek hitt labdák utáni látványos mentések, szorgos mezőnyözések, váratlan támadás-befejezések.

„Régen éreztem magam ilyen jól egy nyíregyházi mérkőzésen, engem nagyon feldobott a hangulat – árulta el Kapuvári Melinda, az NRK ütője, aki remek produkcióval rukkolt elő, sokat tett csapata sikeréért. – A 35:33-ra megnyert harmadik játszma után is maradtak tartalékaink, amit időben mozgósítottunk. Két győzelemmel kezdtük a bajnokságot, szeretnék folytatni a jó sorozatot a Békéscsaba ellen, csütörtökön, hazai pályán.”

A másik oldalon sem lehetnek szomorúak, hiszen komoly ellenállást fejtettek ki a nagyobb múltú városi rivális ellen, ezzel együtt van hiányérzetük. „Több volt ebben a meccsben, és itt leginkább a harmadik játszma hajrájára gondolok, ahol bárki nyerhetett volna – említette Sipos Zita, a Nyíregyházi Főiskola játékosa, aki több társával együtt megfordult korábban az NRK-ban. – Örültem, hogy ennyien kijöttek az otthonunkba. Kívülről biztosan szórakoztató volt a mérkőzés, belülről viszont idegtépő, bár én igyekeztem végig koncentráltan játszani. Csütörtökön megyünk a Vasashoz, vasárnap pedig a Békéscsabát fogadjuk, remélem, akkor is sokan lesznek kíváncsiak ránk.”

A mérkőzés tudósítása és jegyzőkönyve ide kattintva megtekinthető!

(forrás: Szabolcs Online)

Címkék: nyíregyháza röplabda extraliga nyíregyházi főiskola nrk

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr852364926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása