Elindult a hunvolley.blog.hu!

 2010.10.01. 10:36

Sziasztok!

Hát elkezdtem... Ahogy mondani szoktam: sokak bánatára és kevesek örömére! De mit is kezdtem el? Hát a röplabda blogot, egy saját röplabdás híroldalt, amely ugyanolyan rendszeresen és a teljesség igényével tájékoztat minden érdeklődőt a magyar és a nemzetközi röplabdasport híreiről, eseményeiről, eredményeiről, mint korábban az általam szerkesztett hunvolley.hu honlap, a Magyar Röplabda Szövetség oldala.

Nos, a szövetségből kirúgtak, de nagyon sok bíztatást kaptam szóban és írásban egyaránt azzal kapcsolatban, hogy hiányoznak a rendszeres hírek, információk, eredményközlések a netről, indítsak egy saját lapot!

Jelentem, elindítottam! Itt van, tessék, használjátok! És szerkesszétek, illetve szerkesszük együtt! Várom a hozzászólásokat, valamint az ötleteket, híreket, cikkeket, tudósításokat mindenhonnan, felnőtt bajnoki meccsekről és utánpótlástornákról egyaránt a rodics.daniel@chello.hu címre! Mint látjátok, a blog címe hunvolley.blog.hu, mégpedig azért, hogy könnyű legyen megjegyezni. Nektek is és nekem is!

Hogy valóban szükség van-e erre a lapra? A Magyar Röplabda Szövetség szerint nincs, ezért tették tönkre tartalmi szempontból az oldalukat, és ezért nincs sajtófőnökük. Bár léteznek hasonló oldalak, mégis úgy gondolom, nem véletlen, hogy az MRSZ általam szerkesztett honlapja annak idején hamar elérte a stabil 1200 körüli látogatottságot. Azért csinálom, mert egyrészt szerintem a hazai röplabdások körében igény van a rendszeres hírközlésre, tájékoztatásra, másrészt mert engem szórakoztat! Többen próbálkoztak már ilyen jellegű blog létrehozásával, működtetésével. Nekik nem sikerült. Remélem, nekem sikerülni fog. Ha a nézettségi mutatók érdektelenséget jeleznek, vagy már nem lesz kedvem, akkor abbahagyom. De aki ismer, az tudja, hogy én elég nehezen adom fel... Most sem fogom egykönnyen!

Hajrá!

Címkék: röplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr352336546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Boti49 2010.10.01. 12:57:08

Üdv.Dani!!Végre lesz röpihírőzőn.Köszike és gratulálok.

RioF 2010.10.10. 09:10:26

Szia Dani! Ha felébredtél a napsütötte Sóstón,akkor felteszed a tegnapi fiú eredményeket??!!:))Köszcsi.
süti beállítások módosítása