Röplabda, nem csak rendőröknek

 2012.09.28. 08:18

Szeptember 29-30-án a DE Kossuth Lajos Gyakorló Gimnázium tornaterme ad otthont az I. HRSE Kupa Nemzetközi Amatőr Röplabdatornának.

Az eseményt a Hajdú Rendészeti Sportegyesület szervezi, a torna nyílt, bármely csapat jelentkezhet. A rendezők utónevezést korlátozott számban a nevezési határidő után is elfogadnak.

A magyar együttesek mellett az országhatáron túlról is érkeznek röplabda csapatok, eddig több román gárda nevezett, legmesszebbről a bukarestiek érkeznek. A kétnapos viadalon férfi, női, valamint vegyes-csapatverseny kerül lebonyolításra. A sporteseményt hagyományteremtő szándékkal rendezik meg, célja az amatőr röplabdasport népszerűsítése.

A torna fővédnöke Dr. Gyurosovics József r. dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány, védnöke Dr. Szekeres Antal, Debrecen Város jegyzője.

Érdeklődni: Balogh József HRSE elnöknél +36 70 371 75 42

(forrás: haon.hu)

Címkék: rendőrség rendőr debrecen amatőr röplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr164807753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása