Szombaton 18 órakor a nyári szünetben megerősödő és a legjobbak közé vágyó TFSE otthonában lép pályára a kaposvári női csapat. Az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem NB I-es együttesének célja a tisztes helytállás a fővárosban.

— Ahhoz képest, hogy ez az első mérkőzésünk volt, egész jól összeállt a csapat — kezdte értékelését Kondor Tímea, miután az együttes magabiztosan nyert Dömsödön a magyar ifjúsági-válogatott elleni találkozón. — Az elején még nagyon döcögött a játék, de folyamatosan belelendültünk, és végül három-nullás győzelmet arattunk. Örülök, hogy máris megszületett az első győzelmünk az NB I-ben. Remélem, a folytatásban is sikerül jól teljesítenünk.

— A nyáron tért vissza a fővárosból Kaposvárra, hogy sikerült az újbóli beilleszkedés?
— Ebben az évben feladó-átlóként játszom a csapatban, ami új számomra. Szerintem az ifjúsági-válogatott elleni meccsen a mezőnymunka ment nekem a legjobban, és támadásban is sikerült odatenni magam.

— Mit vársz a folytatástól?
— A hétvégén a TF csapatával játszunk. Bízom benne, hogy jól megy majd a játék, és akkor akár még meglepetést is okozhatunk a fővárosban.

(forrás: kapos.hu)

Címkék: kaposvár röplabda mcm

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr94807759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása