Olyan súlyos centerhiánnyal küzd a Kádár-Kecskeméti RC, hogy felvetődött a szegedi Torma Péter reaktiválása is! A játékos ott lesz a hétvégi Ferroplast Hírös Kupán is.

A hétvégén mutatkozik be hazai pályán a Kádár-Kecskeméti RC férficsapata, amely a Szolnoki Főiskola RK-SI-t, a román élvonalban szereplő Nagybányát és az osztrák első osztályú Arbesbachot fogadja a Ferroplast Hírös Kupa keretében.

— Hatodik hete készülünk a bajnokságra, még nincs élesre állítva a csapatom. A konditeremben erősítünk heti háromszor, de már egyre többször végzünk labdás gyakorlatokat — kezdte Gyurkó Sándor, aki az elmúlt hétvégén épp az egyik vendég, a Nagybánya otthonában szerepelt csapatával egy ugyancsak négycsapatos tornán. — Nem vallottunk szégyent, de nagy falat volt számunkra mindhárom, román első osztályú ellenfél. De most legalább az elmúlt évektől eltérően játszmákat tudtunk nyerni. Ez mindenképp pozitívum, és az is az, hogy a Dunaújvárosból igazolt Pádár Krisztián a legponterősebb játékot nyújtotta a tornán a kettes ütőposzton. A Kolozsvár ellen győzelmi esélyünk is volt, 2:0-ra vezettünk, sajnos onnan buktuk el a meccset. Nehezítette a dolgunkat, hogy a derekát fájlaló Farkas Péternek végig kellett szenvednie a mérkőzést, mivel nem volt cserelehetőségem középen. A Hírös Kupán megnézem, hogy Erki Milán mire lesz képes centerként. A Szolnokkal szemben kötelező a győzelem. Remélem, hogy azon a meccsen akkora lendületet kapunk, hogy az kitart a vasárnapi utolsó találkozónkig.

Nem túlzás tehát, hogy a kecskeméti csapatnak óriási szüksége lenne egy centerre.

— Sajnos az aktív játékosok között nehezen lehet találni egyetlen szabadon igazolható centert — szögezte le Gyurkó Sándor. — Most ott tartunk, hogy Torma Péterrel felvettük a kapcsolatot. Itt lesz a kupán, játszani fog, aztán majd eldől, hogy leigazoljuk-e a szegedi nevelésű játékost. Közel a bajnokság kezdete, valamint minél előbb lépni kell. Van két saját nevelésű, juniorkorú ütőnk, Tigyi Tamás és Szirmai Andor. Előbbit augusztus eleje óta nem láttam, utóbbit pedig állítólag nem motiválja, hogy a felnőttegyüttessel gyakoroljon. Furcsa ez, de most ilyen világot élünk...

(Petőfi Népe)

Címkék: kecskemét röplabda torma hírös

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr14775655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása