Szeptember 15-16-án rendezik a kecskeméti Messzi István Sportcsarnokban a Ferroplast Hírös Kupa nemzetközi férfitornát, amelyen bemutatkozik az új, megfiatalodott Kádár-Kecskeméti RC csapata. Kása Róbert, az új cég ügyvezetője elmondta, ez lesz az együttes hazai premierje.

A múlt héten, Nagybányán rendezett nemzetközi felkészülési tornán a negyedik helyet szerezték meg az alföldiek, biztató játékot produkálva.

Új játékosok érkezéséről is beszámolt a vezető: Tóth András és Pádár Krisztián a Dunaferr együttesétől érkezett. A gárdánál terveznek további erősítéseket is, főleg centerposzton keresgélnek a szakemberek. A fiatalok közül többekre is számítanak már idén: Török Roland, Erki Milán és Fazekas Zsolt kap majd lehetőséget a felnőttek között.

A Kádár-Kecskeméti RC vezetése és szakmai stábja szeretettel vár mindenkit a kupán, melyre a belépés díjtalan, ám akik támogatni szeretnék a csapatot, 500 forintért válthatnak jegyet, köztük értékes nyereményeket sorolnak ki. A KRC meghívását ezúttal a Szolnoki Főiskola RK-SI, az osztrák Union Arbesbach, valamint a román Stiinta Explorari Baia Mare fogadta el.

Kása Róbert ügyvezető külön szerette volna ismét kiemelni, hogy Kádár László és Hugyecz Zoltán nélkül nem maradhatott volna tovább életben a férfi röplabda Kecskeméten, ezért újra köszönik, hogy megmentették a nagy múlttal rendelkező sportágat.

(forrás: kesport.hu)

Címkék: kecskemét röplabda hírös

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr84770121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása