Lesznek-e meccsek Szegeden?

 2012.09.03. 06:40

A magyar férfiválogatott elvileg Szegeden játssza az Európa-bajnoki selejtező első tornáját csütörtöktől szombatig a lettek, a spanyolok és a franciák ellen. Igen ám, de a hunvolley.blog értesülései szerint az Újszegedi Sportcsarnok vezetője hírül vette, hogy a szövetségnek súlyos tartozásai vannak országszerte, és kijelentette: ha legkésőbb szerdáig nem fizetik ki a bérleti díj felét, akkor bizony ebben a létesítményben biztosan nem lesz semmiféle röplabdameccs a hétvégén.

Információink szerint helyi műsorközlőnek a szövetség felkérte az egyik legismertebb, legelismertebb szegedi sportújságírót, akit viszont veszprémi kollégája felhívott, és figyelmeztetett: csak akkor vállalja a megtisztelő megbízatást, ha előre fizetnek, neki ugyanis még mindig tartoznak 300 ezer forinittal!

Címkék: magyar magyarország szeged európa selejtező válogatott eb röplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr674748478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása