Megkezdte a felkészülés harmadik hetét a Fino-Kaposvár férficsapata. A bajnok és Magyar Kupa-győztes együttes tagjai továbbra is hazai környezetben dolgoznak, és a munkát szerencsére csak kisebb sérülések nehezítik.

A napokban ifj. Laszczik Iván és Posztós Bendegúz bajlódott húzódással. Demeter György vezetőedző elmondta: szeptember első hetében már szeretné edzőmérkőzésen is tesztelni a csapat tagjait. Ennek érdekében felvették a kapcsolatot a dunaújvárosiakkal, és a tervek szerint a jövő hét közepén megmérkőzik egymással a két alakulat a Dunaferr otthonában.

A játékoskeret még nem állt össze véglegesen: az egyesület vezetői a jövő hét végéig várnak választ három olyan röplabdázótól, aki korábban már viselte a Fino mezét. Kovács Zoltán, Csoma Krisztián és Schulcz István egyaránt komoly külföldi ajánlatban reménykedik, de ha ez nem jön össze, szívesen segítenék az új szezonban régi csapatukat.

A kaposváriak a 2012―2013-as évadban a Közép-európai Ligában kezdik meg szereplésüket, és a hazai mérkőzéseiket pénteken 18 órától játsszák majd. A pontos program napokon belül elkészül.

(forrás: kapos.hu)

Címkék: kaposvár röplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr144738790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása