A Vegyész RC Kazincbarcika férfi röplabdacsapata háza táján már július végén elkezdődött a munka, szeptemberben pedig már felkészülési mérkőzéseken is pályára fognak lépni a sárga-kékek.

− Szeptember elején Szlovákiába utazunk, eperjesi meghívásnak teszünk eleget  újságolta Dudás András vezetőedző.  Az már biztos, hogy az Eperjes és a Homonna, plusz még "valaki" lesz az ellenfelünk. A soron következő héten minden bizonnyal a kecskeméti Hírös Kupán is részt veszünk, erről azonban még nem született egyezség. Azt is szeretném, ha a rajt előtt Kazincbarcikán tartanánk a főpróbát két szlovákiai első ligás együttes ellen és velük szemben már öt szettig csatáznánk – aztán szeptember 28-án kezdődhet a pontvadászat. Konkrét célunkat még nem határoztuk meg, ez a jövő zenéje lesz.

A Vegyész RC szakvezetője a már mögöttük hagyott kéthetes alapozást követően is képlékenynek nevezte keretét, mint mondta: még mindig sok a bizonytalanság.

 Kovács Zoltán hazaérkezett Romániából és szeretne visszatérni hozzánk, ehhez azonban az kell, hogy méltó megélhetést biztosítsunk számára  folytatta Dudás András.  Úgy néz ki, hogy az Olaszországból "megtért" Szabó Dávid is sorainkat erősíti majd, persze csak addig, amíg jobb ajánlatot nem kap. Van egy harmadik volt légiósunk is: Tóth Milán eddig az angliai Leeds-ben tanult és játszott, ősztől viszont már a Vegyész RC mezét viselheti.

A tréner ezután a veszteséglistát hozta szóba. Lehóczky Gergő Németországban vállalt munkát, így rá nem számíthat Dudás András, míg Toronyai Miklós Észtországban próbázik, az viszont még nem dőlt el, hogy szerződéshez jut-e? Ha igényt tartanak a szolgálataira, akkor a Baltikumban marad, ha nem, akkor valószínűleg visszatér a Vegyészhez.

A barcikaiak háza táján pillanatnyilag csak Orosz Ádám van a maródiak listáján, a játékos térdsérülése miatt vár orvosi kivizsgálásra és kezelésre.

(forrás: boon.hu, ÉM)

Címkék: bajnokság röplabda nb1 kazincbarcika vegyész

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr74729767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása