Szlovák Aurél emlékére szervez tornát az Albrecht-Miskolci VSC-MISI. A miskolci hölgyek immár több mint egy hónapja végzik a felkészülést a bajnokságra, ám az előző héten nélkülözniük kellett edzőjüket, Toma Sándort, családi programja miatt.

Elkészült a női NB I sorsolása, amelyből kiderül, hogy a Miskolc a szezon első összecsapását szeptember 29-én, szombaton 17 órától a Veszprémi Egyetemi SC együttese ellen vívja, hazai környezetben. A pontvadászatban részt vesz az ifjúsági-válogatott is, amellyel november elején játszanak majd a borsodiak. A TEVA-Gödöllői RC a nemzetközi porondon méreti meg magát, és csak a rájátszásban kapcsolódik be a honi küzdelemsorozatba.

A miskolci hölgyek immár több mint egy hónapja végzik a felkészülést a bajnokságra, ám az előző héten nélkülözniük kellett edzőjüket, Toma Sándort, családi programja miatt.

― Az én hiányom miatt nem szenvedett csorbát a munka, hiszen egyrészt előzetesen megbeszéltük az elvégzendő feladatokat, másrészt Bohus Attila, a sportiskola trénere, aki ezen idő alatt helyettesített, mindent szakszerűen felügyelt ― mondta kedden Toma Sándor. ― Labdás tréningen minden nap részt vesznek a játékosok, ezen felül van heti három kondis foglalkozás is. Nagyjából ebben a ritmusban haladunk az iskolakezdésig, majd attól kezdve a bajnoki rajtig napi egy edzést fogok tartani. Természetesen addig és utána indulunk tornákon, mi is tető alá szeretnénk hozni egyet a nemrégiben elhunyt Szlovák Aurél emlékére.

Köztudott, hogy a csapat egyik alapembere, Oláh Csilla tavasszal megsérült, és műtéten is átesett.

― Létezik egy bizonyos türelmi idő, amit keresztszalag-szakadás esetén ki kell várni, én arra számítok, hogy Csilla november elején már százszázalékos állapotban lesz ― adott választ Toma Sándor.

A miskolci csapat programja a rajtig
Augusztus 25. (szombat): Felkészülési torna, Békéscsaba
Szeptember 9. (vasárnap): Felkészülési torna, Gödöllő
Szeptember 15-16. (szombat, vasárnap): Szlovák Aurél-emléktorna, Miskolc
Szeptember 22. (szombat): Felkészülési torna, Rimaszombat

(forrás: Borsod Online)

Címkék: miskolc röplabda mvsc

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr454714956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása