Ez horror: 8 duplaforduló lesz!

 2012.08.10. 22:24

Elkészült a női NB I alapszakaszának sorsolása. Az időpontokat legkésőbb augusztus 21-én éjfélig kell bejelenteniük a csapatoknak. Mivel évek óta panaszkodnak a csapatok a duplafordulók miatt, a szövetségben úgy gondolták, most megmutatják, mi a magyarok istene: ezúttal már nem kevesebb, mint nyolc alkalommal kell duplázniuk a résztvevőknek!

A sok duplaforduló miatt lehetőség van arra, hogy a csapatok egymással megállapodva Héraklész-hétvégére áthelyezzenek mérkőzéseket. Amennyiben a mérkőzésidőpontok bejelentése nem történik meg a fenti határidőig, a versenybizottság a mérkőzéseket hivatalból kiírja.

A sorsolásból kiderül, hogy a Vasas valóban visszalépett a Közép-európai Ligától, és elindul az alapszakaszban, illetve a Budapest SE, amelyről ismét aggasztó hírek érkeztek, a pletykákkal ellentétben mégis ott lesz a mezőnyben.

1. forduló (szeptember 29-30.)
Budapest SE ― Palota RSC
Budapest Bank-Békéscsabai RSE ― NRK-Nyíregyháza
Újpesti TE ― Budai XI SE
Albrecht-Miskolci VSC-MISI ― Veszprémi Egyetemi SC
TFSE ― KNRC-Kaposvári Egyetem

Az egész sorsolás ide kattintva letölthető!

Címkék: röplabda sorsolás dupla

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr304706324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

figyelmes8 2012.08.12. 20:17:47

Mondhatnám azt is, hogy arcátlanság! Héraklész-hétvégére áthelyezést illetőleg is.

Kreatív Alkotók 2012.08.13. 14:53:49

Le kéne ezeket már dönteni.
süti beállítások módosítása