Munkához láttak az Albrecht-Miskolci VSC-MISI NB I-es női röplabdázói! A borsodiak a Városi Sportcsarnok konditermét látogatják, futnak és strandröplabdáznak a felkészülés során.

― Tíz hetünk van arra, hogy a szeptember végi bajnoki rajtra összerázódjunk ― mondta Toma Sándor, vezetőedző. ― A meglehetősen késői kezdés oka az, hogy válogatottunk Európa-bajnoki selejtezőket játszik majd a nyár végén, ezért csúsztatták el a pontvadászat kezdését.

Az első tréningen tizenhárman (Kovács Edina, Szajkó Tímea, Oláh Csilla, Szabó Barbara, Sitkey Mariann, Rédei Liána, Nagy Zsanett, Motkó Petra, Lapis Petra, Sivák Anna, Szabó Helga, Bertók Bettina, Kocsis Zsófia) vettek részt, a mester azonban közölte, hogy keretük hamarosan bővülni fog.

― Terveim szerint tizennyolcan-húszan leszünk ― folytatta Toma Sándor. ― A felnőttek mellett juniorokat és serdülőket is bevonok a munkába. A pillanatnyilag hiányzók még nyaralnak, így csak később kapcsolódnak az alapozásba. Ami a játékosokat illeti, közülük csak Leidgeb Noémi távozott, ő Békéscsabán folytatja pályafutását, helyére saját nevelésű ifjúsági-, junior sportolót építünk be, esetleg igazolunk valakit. Oláh Csilla keresztszalag- és porcműtéten esett át, ezekből szerencsére jól jött ki, már óvatosan, de tréningezhet, s abban bízom, hogy a szeptember végi rajtig tökéletes állapotba kerül.

A szakvezető elkészítette az erőgyűjtés programját: naponta két edzést vezényel a lányoknak, akikkel délelőttönként a sportcsarnokban találkozik, délutánonként pedig az MVSC-csarnokban tart számukra labdás foglalkozásokat. A csapat négy tagja szombaton és vasárnap a rimaszombati nemzetközi strandröplabda-tornán vett részt. Az esemény része a szlovák nemzeti bajnokságnak, így a miskolci párosok – Szabó Barbara és Szajkó Tímea, valamint Rédei Liána és Nagy Zsanett – apait-anyait beleadnak annak érdekében, hogy helytálljanak.

Újság még az együttes háza táján, hogy szeptember végéig felkészülési tornákon vesz részt. Rimaszombati meghívásnak tesz eleget, majd természetesen pályára lép a saját rendezésű tornáján és egy budapesti eseményen is ott lesz majd.

(forrás: boon.hu)

Címkék: miskolc röplabda mvsc

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr564688093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása