Korábban a sportág fennmaradása is kétséges volt a városban, mostanra azonban kiderült, hogy két női röplabdacsapat képviseli Egert az NB II következő idényében!

― Teljesen újjászervezett csapattal készülünk az NB II-re ― nyilatkozta Gáspárdy György, az Agria RC-Eger ügyvezetője. ― Az elmúlt bő egy évben különböző okok miatt több játékos, például Hajdú Bianka, Imreh Kinga, Petrás Dalma, Kolman Viktória, Dancs Renáta, Róth Imola, Tóth Eszter, illetve Bede Kinga is búcsút intett a klubnak, majd a helyzetünket tovább nehezítette, hogy a Mérkőy Tibor vezetésével újonnan alakult egri egylet, is jó néhány röplabdásunkat magához csábította.

Gáspárdy György a gondok ellenére is optimistán tekint a jövőbe.

― Információim szerint a városi rivális hozzánk hasonlóan az NB II-ben indul ősztől. Az Agria RC augusztus elsején ünnepli megalakulásának tizenegyedik évfordulóját. Igyekszünk talpon maradni, amihez komoly háttérmunka szükséges ― mondta Gáspárdy.

A zömében még serdülőkorú játékosokat szerepeltető VIKSZ-Agria RC-Eger legutóbb sereghajtóként zárt az NB II Keleti-csoportjában. A fiatalok számára túl erősnek bizonyult a felnőtt mezőny.

― A versenyeztetéshez szükséges anyagiakat reményeim szerint sikerül előteremteni, a felnőtt együttes mellett juniorokat, az Egri Városi Sportiskola segítségével pedig serdülőket is szerepeltetünk ― folytatta Gáspárdy György.

A Tóth Andrea, Mihályi Lilla, Adamcsák Valéria, Kovács Anita, Tóth Adrienn, Répászki Mariann, Helli Hajnalka, Nemes Napsugár, Lénárt Vivien, Tóth Renáta, Árvai Vanessza, Hernádi Anna, Madarász Réka, Csetkovics Petra, Veres Anita, Papp Nikolett, Sebestyén Réka, Pelyhe Edina, Turi Inez alkotta bő keretből Juhászné Tóth Mária játékos-edző igényei szerint kerül ki az a 14 fő, aki a felnőtt csapatban szerepelhet. Az Agria augusztus 13-án kezdi a felkészülést.

(forrás: heol.hu)

Címkék: eger agria röplabda nb ii Címkék

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr314687729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása