A szövetség elnöksége legutóbbi ülésén egyhangúlag támogatta Kelemen István kinevezését a férfiválogatott szövetségi kapitányi posztjára. Az úgynevezett szakmai kollégium széleskörű egyeztetés után javasolta a szakembert, akivel a héten egyeztetnek a szövetség vezetői a keretről és a programról.

Szintén a válogatottakkal kapcsolatos döntés, hogy mind a férfi, mind a női nemzeti együttest benevezik a 2014-es világbajnokságra, amelyre a selejtezők már jövő januárban megkezdődnek. A hazai rendezésű Európa-bajnoki selejtezőkről is határoztak: a férfiak Szegeden, a nők pedig Budaörsön lépnek majd pályára. Az elnökség egyúttal elfogadta a női csapat szakvezetőjének, Jókay Zoltánnak a beszámolóját az Európa Liga-szereplésről.

A Szolnok női csapatának visszalépésével csökkent az NB I létszáma. A megüresedett helyről a versenykiírás értelmében az elnökség dönthetett, s az osztályozó eredményeit figyelembe véve a Palota RSC-nek biztosít lehetőséget, hogy a 2012―2013-as szezonban a élvonalban indulhasson.

(forrás: MTI)

Címkék: magyar magyarország válogatott kelemen kapitány

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr764687012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása