Július 30-án, hétfőn kezdi el a felkészülést a Vegyész RC-Kazincbarcika férficsapata. Ami nem jelenti azt, hogy a játékosok addig semmit sem csinálnak. Dudás András edző továbbra is bízik benne, hogy beszáll a támogató-jelölt.

― Hét közben két alkalommal vannak úgynevezett szinten tartó edzések, amelyeken ugyan nem kötelező a megjelenés, mivel önkéntes alapon megy a részvétel, de mindig sokan jönnek ― mondta Dudás András, a borsodiak szakvezetője. ― Még mindenkinek bizonytalan a helyzete, csupán egy ember sorsa dőlt el: Lehóczky Gergő Németországban vállalt munkát, így ő a következő szezonban nem lesz velünk. Van ígéretünk, kaphatunk külső segítséget. A megbeszélések el is kezdődtek az ügyben, ám egyelőre nem realizálódott a dolog. Nyilvánvaló, jó lenne, ha pozitív végkicsengéssel zárulna a tárgyalássorozat, ugyanis ez esetben középtávon megoldódna a csapat anyagi helyzete. Idő még van, hiszen a bajnokság csak szeptember végén kezdődik.   A tréner közölte még, hogy három korábbi Vegyész-röplabdázó is a csapattal edz a holtidényben: Szabó Dávid, Kovács II Zoltán és Toronyai Miklós.

― Mindannyian elsősorban külföldön szeretnék folytatni pályafutásukat, egyikük már ajánlatot is kapott ― számolt be Dudás András.

A Borsod Online információi szerint az előző évadban bronzérmet szerző gárdából az ütőjátékos Bokor Elek, és az univerzális Árva Milán iránt van érdeklődés más együttes részéről.

(forrás: boon.hu)

Címkék: röplabda kazincbarcika vegyész

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr544668634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása