A röplabdaszakosztály is kiválik a Kecskeméti Sportegyesületeket Működtető Kft-ből – tudta meg a kesport.hu. A portál információi szerint az új vállalkozás létrejöttét a jövő héten jelentik be hivatalosan. A csapatnak a 2012―2013-as szezonra július 31-éig kell leadnia a nevezését a szövetségnél.

A kesport.hu megbízható forrásból megtudta, a kosárlabda-szakosztály után a röplabda is kiválik a többségében önkormányzati tulajdonú Kecskeméti Sportegyesületeket Működtető Kft-ből. Úgy tudni, a tulajdonosi körrel való egyeztetések a napokban is zajlanak, és a játékosokkal is folyamatosan tárgyalnak a klub elöljárói.

A korábbi névadó főszponzor, a Kalo-Méh ötéves közös munkát követően a 2012―2013-as bajnoki szezonban már nem folyósít a röplabdázóknak, a hulladékfeldolgozással foglalkozó cég a sporttámogatási keretét a jövőben a kecskeméti és a szegedi asztaliteniszre fordítja.

Az új vállalkozás megalakulását a portál információ szerint a jövő héten jelentik be, és ami a legfontosabb, úgy tűnik, az élvonalbeli indulási joggal is minden rendben lesz. A nevezést a következő szezonra július 31-ig kell beadni a szövetséghez.

Címkék: kecskemét röplabda kse

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr714665080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása