Nem tudni, kik alkotják majd a kecskeméti csapatot a következő szezonban! Az élvonalbeli nevezést már beadták a vezetők, ám Gyurkó Sándor szakmai igazgató egyetlen olyan játékost sem tudna most megnevezni, aki biztosan marad az együttesben.

― Fogalmam sincs, hogy kikkel vágunk neki a bajnokságnak ― kezdte Gyurkó a Petőfi Népe hasábjain. ― A héten kiderült, hogy az elmaradt járandóságok kifizetésében az önkormányzat egy fillérrel sem tud segíteni. Ez jelentősen megnehezíti a dolgunkat. Holott egyértelmű, hogy a KSE tartozik a játékosok és az edző felé.

A szakmai igazgató elárulta, hogy négyhavi fizetésükre várnak.

― A játékosokkal a jövő héten ülünk le, akkor nagyjából látni fogjuk, hogy kivel kezdem meg a felkészülést augusztus 6-án ― mondta Gyurkó. ― Most nem tudok megnevezni senkit, akiről biztosan kijelenthetném, hogy ott lesz az első edzésen. Talán a juniorcsapatban szereplő középiskolásainkra mondhatnám, hogy a következő bajnokságban is számíthatunk rájuk. De ez sem biztos, mert vittek már el tőlünk érettségi előtt álló játékost. Az nagyon valószínű, hogy több juniorkorú is szerepel majd az együttesünkben.

A vezetőedző sokakhoz hasonlóan hallott már arról a tervről, miszerint a kosarasokhoz hasonlóan egy új klub égisze alatt működne a kecskeméti röplabda.

― Úgy tudom, több vállalkozás is van, amelyik tulajdonosként beszállna ebbe az új klubba. De nem tudom, miként reagálnak majd, amikor megtudják, hogy az önkormányzat nem segít. Ők másnak a sarát biztosan nem szeretnék eltakarítani. Ezt annak kéne megtennie, aki csinálta ― zárta mondandóját a tréner.

(forrás: kesport.hu)

Címkék: kecskemét röplabda kse gyurkó

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr244651949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása