Két hétre kell a kapitány!

 2012.07.13. 11:59

Karagics Mátyás megerősítette értesülésünket, miszerint felkérték a férfiválogatott szövetségi kapitányi posztjára. A kecskeméti mester a kesport.hu-n azt írta, az illetékesek mindössze két hétre keresnek embert, tehát csak arra kell nekik egy balek, hogy elvigye a balhét, hogy a vágóhídra vigye a játékosokat, hogy leüljön a kispadra a tétmeccseken.

tati92

Olvasom a Kesportot, ám nem szoktam hozzászólni, de mivel rólam szól az írás, néhány helyen pontosítanom kell.

Nem ismerem a cikk eredetét, ezért el kell mondanom a saját verziómat.

A szövetség vezetői közül senki nem keresett, Németh Lajos az Edzői Kollégium vezetője hívott telefonon, hogy vállalnám-e szövetségi kapitányi posztot.

Hosszas telefonálgatás és internetes keresgélés után derült ki, hogy 2 hétre keresnek kapitányt a szeptember első és második hetében tartandó Európa bajnoki előselejtezőre.

Augusztus 20-i felkészüléssel konkrét helyszín és játékosok nélkül.

Egyébként a 6 selejtező csoport közül ez az egyetlen, amelynek nincs konkrét helyszíne és mérkőzésidőpontja.

Nem az igazgatóm nem engedélyezte a vállalásomat, hanem a mindennapos testnevelés beindításának előkészületei és ennek a beindítása egybe esett volna az edzőtáborral és a 2 tornával, ahonnan, mint munkaközösség vezető nem hiányozhattam.

Tisztelettel: Karagics Mátyás

Címkék: magyar magyarország válogatott röplabda karagics

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr294651728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása