Újabb edző távozott Sümegről

 2012.06.26. 11:32

Díjátadással és partival ünnepelte a Sümegi Röplabda Egyesület a 2011―2012-es évad sikereit a Ramassetter Vince Általános Iskola udvarán. A sportolók elköszöntek Gőczi István edzőtől, aki más irányú elfoglaltsága miatt ősztől nem tudja vállalni a feladatot, valamint Gőczi Rolandtól, aki Szombathelyen folytatja pályafutását.

A legeredményesebb gyermekröplabdásként Apáti Simon kapott jutalmat, a serdülőknél Bogdán Tamás és Madár Máté bizonyult a legjobbnak, az ifjúságiaknál Apáti Bence, a junioroknál Molnár Péter, a felnőtteknél Bedőcs Gergő nyújtott kiemelkedő teljesítményt.

Kaposiné Tróbert Máriától megtudtuk, teljesítették célkitűzésüket, ami az NB I-ben maradás volt. A csapat tagjaként ősztől Soós András, Könczöl Gábor, Molnár Péter, Apáti Bence, Kaposi Tamás, Lakics Bence és Németh Zoltán lép pályára, liberóként Bogdán Tamásra és Madár Mátéra számítanak. A fiúk egy hónapot pihennek, majd augusztus hatodikán, Gyenesdiáson az edzőtáborban kezdik a felkészülést, később pedig hazai környezetben készülnek a következő évadra.

sumegcsapat.jpg

(forrás: MTI)

Címkék: röplabda sümeg

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr1004612023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása