Imponáló fölénnyel, magabiztosan nyerte meg a fiú Országos Gyermek Bajnokság döntőjét az 1. MCM-Diamant Kaposvári Röplabda Akadémia csapata. Kovács Balázs edző együttese a fővárosban megrendezett torna fináléjában 3:0-ra győzött a nagy rivális dunaújvárosiak ellen.

A somogyiak nem titkoltan a dobogós helyezés reményében utaztak el a gyermekbajnokság hatcsapatos döntőjére, és végül megvalósult az álmuk. Az 1. MCM-Diamant Kaposvári Röplabda Akadémia együttese a pénteki csoportkör és a szombati elődöntő után a döntőben sem adott esélyt ellenfelének. A fiúk a dunaújvárosiak ellen léptek pályára, és már a találkozó első perceitől kézben tartották az irányítást. Az első szettet 25:16 arányban megnyerték, és a folytatásban sem engedték kibontakozni ellenfelüket. A második játszma után a harmadikat is sikerült magabiztosan behúzniuk, így kialakult a 3:0-s végeredmény.

A Kaposvári Röplabda Akadémia a múlt heti, ifjúsági bajnoki cím után most a gyermek korosztályban is elhódította az első helyet. Kovács Balázs tanítványai ráadásul egy meccset sem vesztettek az egész szezonban, így összességében teljesen megérdemelten emelhették magasba a trófeát.

(forrás: kapos.hu)

Címkék: gyermek kaposvár röplabda utánpótlás ogyb

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr614578083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása