A Somogy Megyei Közgyűlés és a Somogy Megyei Sportszövetség hagyományos választásán, a felnőtt férfi kategóriában a Fino-Kaposvár magyar válogatott ütője, Geiger András érdemelte ki az április legjobb sportolója címet. A kaposvári csapat áprilisban története 14. bajnoki címét ünnepelte.

Az együttes a fináléban egymás után háromszor verte meg a nagy rivális Kecskemétet, így végül hazai pályán hódította el az újabb aranyérmet. A sikerből ezúttal is nagy részt vállalt a csapatkapitány, Geiger András, aki jól teljesített a pályán, ráadásul összefogta a fiatal együttest. Tavaly nyáron tért haza külföldről, és újból bajnok lett. A 33 éves játékos a díjátadáson elmondta: jól döntött, amikor hazaköltözött feleségével, és napjainkban már nem csak a sportpályafutását egyengeti, hanem munkába állt, és szeretne minél jobban beilleszkedni a civil életbe is.

Geiger András a Vármegyeháza dísztermében vehette át a díjat és a vele járó ajándékokat. Gratulálunk!

(forrás: kapos.hu)

Címkék: kaposvár somogy röplabda geiger

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr314525940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása