Bajnoki címet szerzett a Ramassetter Vince Általános Iskola leány szuper-mini csapata Pakson, az országos diákversenyen. A fiatalokat Sümeg város polgármestere is fogadta!

A bakonyiak kilenc csapat közül bizonyultak a legjobbnak. Olyan együtteseket utasítottak maguk mögé, mint a tavalyi győztes nyíregyházi Móricz, a házigazda Paks, valamint az Eger és a Kazincbarcika. A sümegi játékosokat a szülők is elkísérték, akik bíztatásukkal átsegítették a nehéz pillanatokon a versenyzést még csak most kezdő alsó tagozatosokat.

Emléklappal mondott köszönetet a diáksportolóknak, szüleiknek és felkészítőiknek Rátosi Ferenc polgármester május 14-én a Városháza nagytermében.

A polgármester a város nevében megköszönte az alsó tagozatos kisdiákoknak azt a kitartó munkát, amelynek eredménye lett a győzelem. A szülőknek köszönetet mondott a támogatásért, mindazért az áldozatért, amelyet azért hoznak, hogy gyermekeiknek biztosítsák a tanuláshoz és a sportoláshoz a megfelelő körülményeket. Szabó Tamás testnevelő-tanár, edző elmondta, hogy több röplabdásnak ez volt az első versenye. Nagyon izgultak mindannyian, de ez a teljesítményt nem befolyásolta, mindenki a legjobb formáját hozta.

A sümegi csapat tagjai: Takács Panna, Blázsovics Dorka, Fábián Dzsenifer, Fülöp Petra, Tóth Panna, Marton Gabriella, Sótonyi Cintia képviselte. A csapat legjobb játékosa Takács Panna csapatkapitány lett, a torna legjobb játékosa címet Blázsovics Dorka érdemelte ki. Edző: Szabó Tamás.

Címkék: röplabda sümeg utánpótlás

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr854521618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása