Az elmúlt évhez hasonlóan az idén is Dágon rendezték a férfi NB II juniorbajnokságának négyes döntőjét. A keleti országrészből az utolsó fordulóban a vezetőpozíciót elveszítő EVSI-Eszterházy Gyakorlóiskola a nyugati első Veszprémmel, míg a csoportelső Kunhegyes a házigazdákkal találkozhatott a fináléba kerülésért.

A címvédés lehetősége már ezen az összecsapáson szertefoszlott a hevesiek számára, hiszen Vincze Tamás két kulcsemberét is nélkülöző csapata kikapott. A bronzmeccsen, a két keleti csapat (EVSI, Kunhegyes) küzdelméből az alföldiek kerültek ki győztesen, így az egrieknek ezúttal a negyedik helyezés jutott. A hevesiek egyik centerük, Varga Gergő távolléte mellett legponterősebb támadójukat, Csengeri Gergőt is nélkülözni kényszerültek biciklis balesete miatt.

A Veszprém elleni elődöntő kiváló küzdelmet hozott, ahol a kvartett mezőnyében fizikálisan legjobbnak tűnő bakonyiak első szakaszgyőzelmét a Hetényi Gergely vezette egriek nagy lelkesedéssel ledolgozták. Bár a lendület ezután is megmaradt, de az újítani képes ellenfél végül másfél óra után győztesen hagyhatta el a parkettet.

A bronzért való csatában a döntőről ismét lemaradó Kunhegyes ellen szintén fej-fej mellett haladó csapatok találkozója bontakozott ki, de végül rendre a felnőttek között rutint szerző alföldiek tudták az utolsó pontokat ütni. Így a tavalyi év sikerét sajnos nem sikerült megismételni a városi sportiskola röplabdásainak.

Vincze Tamás, az egriek edzője: ― A döntőre való nem optimális felkészülésünk magában hordozta a negyedik helyezés megszerzésének esélyét. Aztán látva, hogy a fiúk mire képesek, tisztességes küzdéssel, most joggal sajnálhatjuk legeredményesebb befejező emberünk rosszul végződő kerékpározását.

(forrás: agriasport.hu)

Címkék: eger röplabda utánpótlás junior nb ii evsi

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr384514906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása