A szombaton, Pétervásárán megrendezett négyes döntővel befejeződött a Heves megyei női bajnokság. A nyolcas mezőnyből az Eger Old Girls, a Pétervására, a Bélapátfalva, és újoncként a Kazincbarcika jutott a fináléba.

A döntőben az Eger Old Girls igen kemény ellenféllel került össze. A kazincbarcikai lányok nem adták könnyen a győzelmet. A meleg sportcsarnokban még jobban izzott a levegő, de az izgalmas labdamenetek után újból a hevesiek szerezték meg a bajnoki címet. A második helyen a Kazincbarcika végzett, a bronzérmet a Bélapátfalva csapata nyerte, míg a negyedik helyezett a házigazda Pétervására lett. Az eredményhirdetés után a résztvevőket a Pétervásárai Önkormányzat egy hangulatos vacsorára invitálta.

Heves megyei női bajnokság, négyes döntő, Pétervására

Elődöntő
Pétervására ― Kazincbarcika 0:2
Eger Old Girls ― Bélapátfalva 2:0
A 3. helyért: Bélapátfalva ― Pétervására 2:0
Döntő: Eger Old Girls ― Kazincbarcika 2:0

A végeredmény: 1. Eger Old Girls (Magyar-Kalotay Rózsa, Mógorné Tímár Edit, Ónodi Szilvia, Lányi Ágnes, Tóth Andrea, Nemes Napsugár, Mákosné Fehérvári Csilla, Perge Katalin). 2. Kazincbarcika, 3. Bélapátfalva, 4. Pétervására

(forrás: agriasport.hu)

Címkék: megye eger heves röplabda regionális megyei

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr374514919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása