A bajnokság második helyén végző, s ezzel élvonalbeli indulási jogot szerző Pécsi TE PEAC MSB csapata a férfi NB II alapszakaszának 18. fordulójából elhalasztott meccsen 3:2-re győzött a Dorog otthonában.

Gyöngyösi Zoltán játékos-edző elmondta, együttese átvariált szerkezettel, dekoncentráltan játszott, ezért csak a negyedik játszmával lehet elégedett.

― A tétnélküli mérkőzésen nem tudtunk kellőképpen koncentrálni. A szoros eredmény nem fogható az átvariált szerkezetre és a sok cserére, egyénenként sem tudtunk jó teljesítményt nyújtani ― vélekedett Gyöngyösi Zoltán. ― A végjátékokban azonban összeszedtük magunkat, 7:13-ról ritkán nyer egy csapat döntő szettet! A bajnokság utolsó három mérkőzése az NB I-be való feljutásunkat nem befolyásolta, de ez a tétnélküliség csak az utolsó meccsen okozott gyenge játékot. A bajnokság ezzel véget ért, tizennyolc mérkőzésünkből tizenhatot megnyertünk. A Somogyjádtól egy ponttal lemaradva, de a harmadik Veszprémet messze megelőzve végeztünk a második, feljutást érő helyen. Csapatévzáróval, szakmai értékeléssel zárjuk a szezont, ugyanakkor folyik az anyagi és szakmai előkészítése a következő, immár NB I-es szezonunknak, és megkezdjük a felkészülést a strandröplabda-versenyekre. Csapatunk tagjai több nyári versenysorozaton is részt vesznek.

NB II, férfiak, alapszakasz, a 18. fordulóból elhalasztott mérkőzés

Dorog ESE – Pécsi TE PEAC MSB 2:3 (20, ―25, 27, ―15, ―14)

Címkék: pécs röplabda dorog pte nb ii peac

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr144496529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása