Zárásként is pécsi siker

 2012.05.01. 17:17

Bár az elméleti feljutása már korábban biztossá vált, nem tört meg a Pécsi TE PEAC MSB lendülete. A baranyaiak a férfi NB II alapszakaszának 21., utolsó fordulójában magabiztosan nyertek 3:0-ra a Kiskunlacháza otthonában.

― Tétnélküli mérkőzésen nehezen lendültünk játékba, de a végére kijött a két csapat közötti különbség. Az idei szezonban fejlődtünk annyit, hogy közepes játékkal is magabiztosan nyerjük az ilyen mérkőzéseket ― vélekedett Gyöngyösi Zoltán, a Pécs játékos-edzője. ― Az NB I-be való feljutásunk két mérkőzéssel ezelőtt eldőlt, nyilván nehéz teljesen felpörögni a tétnélküli meccsekre, de a Győr és a Kiskunlacháza elleni győzelmeink (3:0, 3:0) megmutatják, hogy további fejlődésünkhöz valóban szükséges az osztályváltás. Ellenfelünk edzőjének, Szűcs Imrének, valamint segítőinek köszönhető, hogy van csapat Kiskunlacházán, ahol mindig nagyon kedvesen fogadnak bennünket. Sok sikert kívánok nekik a csapatépítő munkához!

NB II, férfiak, alapszakasz, 21. (utolsó) forduló
Kiskunlacházi RSE ― Pécsi TE PEAC MSB 0:3 (―19, ―22, ―14)

Címkék: pécs röplabda pte kiskunlacháza nb ii peac

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr534482628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása