Az idei szezonban nyújtott elképesztő teljesítménye, illetve együttese, a lengyel Asseco Resovia Rzeszów bajnoki címe és CEV Kupa-ezüstérme után várható volt, hogy ifj. Grózer Györgyöt jobbnál jobb ajánlatokkal kínálják meg Európa, s egyben a világ legjobb klubcsapatai. Így is történt, és nem a kiváló ütőjátékos nem is késlekedett sokáig, máris elkötelezte magát a Lokomotiv-Bjelogorje Bjelgorodhoz.

Az orosz együttes 2003-ban és 2004-ben is megnyerte a Bajnokok Ligáját, 2009-ben pedig a CEV Kupában volt aranyérmes. 1997 és 2005 között hét alkalommal nyerte meg hazája bajnokságát, de legutóbb 2006-ban jutott döntőbe.

A 27 éves Grózer Györgynek a Vasas, a Dunaferr, a Kaposvár, illetve a német Moerser SC és VfB Friedrichshafen, valamint a lengyel Asseco Resovia Rzeszów után a Lokomotiv Bjelgorod a hetedik klubja.

Címkék: orosz lengyel lengyelország röplabda rzeszów grózer rzeszow belgorod

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr414475017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása