Hivatalában fogadta a diákolimpia megyei fordulóján győztes gyermek korosztályos röplabdacsapatok tagjait és testnevelő tanáraikat Rátosi Ferenc, Sümeg polgármestere. A város vezetője gratulált a felső tagozatos sportolóknak ahhoz, hogy a megyében ismét ők bizonyultak a legeredményesebbnek, és sok sikert kívánt a folytatáshoz. Minden sportoló és a felkészítő tanárok oklevelet vettek át.

Kaposiné Tróbert Mária a fiúk edzője elmondta, hogy a gyerekek a pályán kívül is barátok, ez megkönnyíti azt, hogy versenyeken is eredményesen dolgozzanak együtt.

― Tisztelem ezeket a gyerekeket, akik vállalják azt, hogy a délutánjaikat az internetezés, a barátokkal sétálás vagy a játék helyett a tornateremben töltik ― tette hozzá Szabó Tamás, a lányok edzője. ― A sport igazi előnye, hogy megtanít küzdeni, tisztességes helytállást követően nyerni, emelt fővel veszíteni, valamint közösségben egymásért küzdeni. A csapatsportot űzők általában könnyebben illeszkednek be a közösségbe.

Bebesi Józsefné, a Ramassetter Vince Általános Iskola igazgatója megköszönte a polgármesternek, hogy figyelemmel kíséri a diákok eredményeit.

(forrás: sumeg.hu)

Címkék: röplabda diákolimpia sümeg utánpótlás

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr154472181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása