Grózer György lengyel bajnok!

 2012.04.23. 18:06

Összejött, amire hetekkel ezelőtt senki nem gondolt: az Asseco Resovia Rzeszów megnyerte a lengyel férfibajnokságot! Grózer György csapata a címvédő PGE Skra Belchatów ellen győzött 3:1-es összesítéssel, a magyar játékos természetesen főszerepet vállalt a fantasztikus sikerben!

Arról korábban már beszámoltunk, a CEV Kupa-ezüstérmes a bajnoki finálé első és a második meccsét is 3:1-re megnyerte idegenben, majd jött a harmadik felvonás, odahaza. Ezen úgy győzött 3:1-re a címvédő Belchatów, hogy egyik játszma sem volt szoros. Grózer a biztonság kedvéért ezúttal is a mezőny legeredményesebbje lett 22 pontjával (33/19, 58%, +14)... A negyedik összecsapáson az első és a második etap is szikrázó küzdelmet hozott, a magyar játékos rátett még egy lapáttal, és a 3:0-s győzelemhez 31 pontot tett hozzá. Tessék figyelni: 33 támadásból 23 pont, ez 70 százalékos hatékonyság, mellé négy blokkpont és négy ásznyitás... Egészen káprázatos, ellenállhatatlan játék a világ egyik legjobb klubcsapata ellen!

Lengyel bajnokság, férfiak, döntő

3. mérkőzés:
Asseco Resovia Rzeszów ― PGE Skra Belchatów 1:3 (―19, ―15, 16, ―20) Statisztika itt! Képgaléria itt!

4. mérkőzés: Asseco Resovia Rzeszów ― PGE Skra Belchatów 3:0 (23, 21, 15). Statisztika itt! Képgaléria itt! Még egy képgaléria itt!

Az egyik csapat harmadik győzelméig tartó párharc végeredménye: 3:1, a Resovia javára.

A bajnoki aranyérem ünneplésének képei ide kattintva megtekinthetők!

Címkék: lengyel lengyelország légió röplabda légiós rzeszów grózer rzeszow belchatow

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr354468894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása