Szombaton megtette az első lépést a címvédés felé a Fino-Kaposvár férficsapata. A somogyiak a döntő első mérkőzésén, hazai pályán győzték le a Kecskemétet 3:1 arányban. A találkozó nagy csatát, és a vártnál több izgalmat hozott. A kaposváriak abban bíznak, hogy csapatuk játéka folyamatosan javul majd a folytatásban. A párharc hétfőn 18 órától folytatódik az alföldi városban.

― A döntő első mérkőzésén a győzelem volt a legfontosabb, mert bizonytalan felkészülés után vártuk a kezdést ― értékelt Demeter György, a Kaposvár sikerkovácsa. ― Nagyjából azt kaptuk, amire számítottunk: hasonló erők küzdöttek a pályán, és sokat kellett tenni a győzelemért.

― Meglepte valamivel a Kecskemét a Kaposvárt?
― Azt hiszem, mi már nem tudunk egymásnak meglepetést okozni. A szombati taktikánk arra épült, hogy Csányi Dánielt minél inkább vegyük ki a támadásokból, de ő számomra meglepetésszerűen, nagyon jól fogadta a nyitásokat, és a kecskemétiek sokkal többet támadtak centerben, mint amire mi számítottunk. Ha bármilyen taktikai húzást tapasztalunk majd a folytatásban, arra a lehető leggyorsabban reagálunk a mérkőzés közben.

― Mire számíthatunk a második mérkőzésen?
― Megpróbálunk nyerni Kecskeméten is. Apróbb sérülések, fájdalmak előfordulnak, de a fiúk az elmúlt hónapokban a döntő csatáira készültek, így ez nem okozhat problémát. Mindent megteszünk azért, hogy növeljük az előnyünket a három győzelemig tartó párharcban. Hétfőn délelőtt még edzünk egyet, aztán közös ebéd következik, tizenhárom órakor pedig útra kelünk.

― Hogy telt a vasárnap?
― Köszönöm, egészen jól: a töröcskei évadnyitó horgászversenyen 22,8 kiló halat fogtam, és a legnagyobb hal, egy 4,4 kilós is az én szákomba került. Hasonló sikereket kívánok a csapatnak a folytatásban is; a sikerhez persze nem árt némi szerencse a tóparton és a röplabdapályán is...

(forrás: kapos.hu)

Címkék: bajnokság demeter kecskemét kaposvár röplabda nb1 rájátszás

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr1004467303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása