Országos sporttalálkozó részeként szerveztek röplabdamérkőzést a bonyhádi Petőfi Sándor Gimnáziumban. Síppal, dudaszóval, lelkesítő rigmusokkal és az ifjú férfiszíveket megdobogtató mosollyal rukkoltak elő a hölgyek, de még ez sem volt elég ahhoz, hogy a szolnokiak győztesen hagyják el a homokot a debreceniekkel szemben.

― Parádés a rendezvény, remekül érezzük magunkat, és bízunk benne, hogy a fiúk is nyernek ― tekintettek a röplabdapályán tüsténkedő szolnoki srácokra az őket bíztató lányok.

A csalódottságnak azonban nyoma sem látszott a fiúkon, hiszen a mérkőzés annak az országos sporttalálkozónak a része volt, amelyet az Arany János Tehetséggondozó program előkészítő osztályosainak szerveztek a bonyhádi Petőfi Sándor Evangélikus Gimnáziumban a hétvégén.

Scheidler Géza, a házigazda intézmény testnevelő tanárának elmondása szerint, az eredményeknél ezúttal is sokkal fontosabb volt, hogy azok az iskolák, akik részt vesznek a 12 éve indított és azóta is nagy népszerűségnek örvendő képzési formában, találkozzanak, és a sport, valamint a különböző szabadidős programok által kapcsolatot teremtsenek, megosszák egymással tapasztalataikat. Hasonlóképpen vélekedett Tolnai József is. Az Arany János Programiroda vezetője elismerően nyilatkozott a gimnázium hagyományos eseményéről.

(forrás: teol.hu)

Címkék: röplabda bonyhád

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr254467392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása