Két sérülés nehezíti a Fino Kaposvár csapatának felkészülését a férfi röplabda-bajnokság döntőjére. A remények szerint Gergye Roland is Bozóki Bence is felépül a szombaton 18 órakor kezdődő párharcig.

Nem elég, hogy egy győzelemmel és négy vereséggel csupán az ötödik helyen végzett a magyar fiú juniorválogatott az Ukrajnában rendezett Európa-bajnoki selejtezőtornán, de a bajnoki döntőre készülő Fino-Kaposvár három játékosa, Gergye Roland, Bozóki Bence és Vajda Tamás közül Gergye hát- és derékbántalmakkal bajlódik, Bozókinak pedig kifordult a bokája. A két fiatal a remények szerint felépül a bajnoki döntőre.

A finálé szombaton 18 órakor veszi kezdetét a kaposvári Városi Sportcsarnokban. A somogyiak a 14. elsőségüket szeretnék megszerezni az örök rivális Kecskemét ellen.

(forrás: kapos.hu)

Címkék: magyar magyarország európa selejtező kaposvár válogatott röplabda európa bajnokság junior bozóki gergye

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr294461111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása