Szombaton befejeződött a Bihar Megyei Határon Átnyúló Regionális Leány Gyermek Röplabda Bajnokság. Az utolsó tornát Debrecenben rendezték, a Bolyai János Általános Iskolában. A hatfordulós verseny 2011. október elsejétől havonta egy alkalommal, különböző romániai és magyarországi helyszíneken zajlott, és számos izgalmas összecsapást és érdekes eredményt hozott.

A lebonyolítás szerint minden mérkőzés két játszmáig tartott, így 2:0 vagy 1:1 lehetett a végeredmény.  Az utolsó fordulóra is maradt érdekesség, hiszen a végső győztes Nagyváradi Sportiskola ellen játszmagyőzelemmel kezdett az Eötvös DSE, ami eddig egyetlen magyarországi csapatnak sem sikerült, majd 1:1-el ért véget a találkozó. A debreceniek szép hajrájuknak köszönhetően megszerezték a második helyet.

Végül a páratlan helyezések a romániai együtteseknek, míg a párosak a magyarországiaknak jutottak.

1. Nagyváradi Sportiskola
2. Eötvös DSE, Debrecen
3. CSS Avram Iancu Stei (Vaskohsziklás)
4. Dominó DSE Hajdúszoboszló
5. CS Comunal Bors
6. Balmazújváros

A Hajdú-Bihar Megyei Röplabda Szövetség honlapján, ide kattintva láthatóak a részletes eredmények és fotók is.

Címkék: debrecen röplabda eötvös határon

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr74454851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása