A szabadkai Spartacus férfi röplabda együttese húsz győzelemmel és mindössze két vereséggel megszerezte a bajnoki címet a szerb első ligában, és ősztől a Szuperligában folytathatja a versengést.

Ebből az alkalomból a bajnokcsapat játékosait és szakvezetését a szabadkai városháza kék termében fogadta Sasa Vucsinics polgármester, Nemanja Simovics, a Városi Tanács sporttal megbízott tagja, és Szántó Róbert, a Spartacus Sportegyesület elnöke. Elhangzott, hogy a klub az utóbbi években jelentős fejlődésen ment keresztül, mivel négy év alatt két rangfokozatot is előrelépett. A siker elérésében a játékosok mellett óriási szerepe van Goran Ilics vezetőedzőnek, és a vezetőségnek, Dusan Guslov elnökkel az élen.

(forrás: magyarszo.com)

Címkék: röplabda szabadka

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr254386934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása