A Vegyész RC-Kazincbarcika férficsapata egy hiányzóval készül a Dág elleni bajnoki bronzcsatára, amely jövő pénteken kezdődik. Mivel az alapszakaszban a kistelepülés együttese végzett előrébb, így pályaelőnyben lesz.

A párharcra a Vegyész RC egy kivételével teljes létszámban készül.

― Csak Szántai Balázs nem látogatja az edzéseket, betegsége miatt. A többiek, a főiskolások is, vagyis mindenki dolgozott az elmúlt napokban ― mondta Dudás András, a borsodiak edzője. ― Szakmailag indokolt lenne edzőmeccseket játszani, de a közelben nincs olyan csapat, amellyel szemben egy találkozó megfelelő felkészülést jelentene, távoli utazásra pedig több ok miatt sem szívesen vállalkoznánk. De azért dolgozunk azon, hogy ha hamarabb nem, akkor a jövő hétre találjunk egy minden szempontból megfelelő ellenfelet.

(forrás: boon.hu)

Címkék: bajnokság röplabda nb1 kazincbarcika vegyész rájátszás

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr654386894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása