A Veszprémi Egyetemi SC régen látott koncentrált és magabiztos játékkal győzte le a vendég Palota RSC csapatát a női NB I 9-13. helyéért zajló rájátszásának tízedik fordulójából előrehozott mérkőzésén.

Frissen kezdett a Veszprém, koncentráltan, sok mozgással hozták a pontokat a hazaiak (6:4, 10:7), a lendület azonban elfogyott. A vendégek egyenlítettek (15:15), majd fordítottak. 17:20-nál a hazai időkérést követően sikerült egalizálni (21:21), majd behúzni az első játszmát (1:0).

A második játékrészben folytatódott a VESC lendülete (6:2, 11:7). A magabiztos játéknak, gyors ütéseknek köszönhetően kilenc ponttal sikerült ellépnie a bakonyi együttesnek. 20:12-nél kisebb hullámvölgybe kerültek a hazaiak, így 20:17-re felzárkózott a Palota. A VESC ekkor megrázta magát, s végül 25:17-re nyert (2:0).

A harmadik játszmában nagy ellenállást nem mutattak a reményvesztett vendégek (12:4, 20:13), becsületpontokkal ugyan kissé felzárkóztak, ám a hazaiak már nem adtak esélyt ellenfelüknek (25:20, 3:0).

― Gratulálok a csapatnak, fegyelmezetten játszottunk. Nagyon kellett ez a győzelem a folytatáshoz ― vélekedett Katona Péter, a Veszprém edzője.

NB I, nők, rájátszás a 9-13. helyért, a 10. fordulóból előrehozott mérkőzés

Veszprémi Egyetemi SC ― Palota RSC 3:0 (22, 17, 20)

Veszprém, 50 néző. Játékvezetők: Szabó Zs., Kiss Z.
VESC: Kovács A., Molnár B., Pintér E., Szelle D., Környei, Földesi. Csere: Erdősi (liberó), Tobak, Dordzsceren. Edző: Katona Péter
Palota: Balogh B., Ihász, Papp D., Soós I., Chován, Keppel. Csere: Kása (liberó), Péter K., Nagy V., Valasik. Edző: Nyári Sándor

(forrás: Veszprém megyei Napló)

Címkék: bajnokság veszprém palota röplabda nb1 rájátszás vesc

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr174369296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása