Bejutott az orosz bajnokság fináléjába a CEV Kupa-győztes Dinamo Moszkva. Veres Péter együttese az elődöntő harmadik meccsén, hazai pályán 3:1-re kikapott az Iszkra Ogyicovótól, de egy nappal később javított, 3:0-ra nyert, s ezzel 3:1-es összesítéssel lezárta a párharcot.

Emlékeztetőül: a fővárosiak 3:0-ra és 3:2-re győztek idegenben, majd következett egy hosszabb szünet a lengyel Asseco Resovia Rzeszów elleni CEV Kupa-döntő miatt, amelynek mindkét összecsapását öt játszmában nyerték ifj. Grózer György együttese ellen.

A bajnoki elődöntő harmadik találkozóján Veres volt a Dinamo legjobbja: 14 pont, +10, 44%. Statisztika itt! A negyedik mérkőzésen a magyar játékos 15 pontig jutott, csakúgy, mint Nyikolaj Pavlov.

A Bajnokok Ligája-aranyérmes Zenit Kazany és a CEV Kupa-győztes Dinamo Moszkva orosz bajnoki döntője április 12-én kezdődik.

A lengyel elődöntőben Grózer György együttese idegenben 3:0-ra megnyerte az első meccset a Zaksa Kedzierzyn-Kozle ellen, a magyar játékos 10 pontot szerzett. Statisztika itt! Képgaléria itt! A második találkozón a hazaiak győztek 3:1-re, Grózer a mezőny legeredményesebbjeként 22 pontig jutott. Statisztika itt. Az összesített állás tehát jelenleg 1:1, folytatás Rzeszówban, április 10-én.

Címkék: orosz lengyel moszkva lengyelország légió röplabda veres légiós dinamo rzeszów grózer rzeszow

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr184367360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása