A Zimmerei Schöner-Nagybajomi DRC leány röplabdásai a vasárnapi Három Város tornájának megnyerése után hétfőn a diákolimpia Somogy megyei döntőjén is diadalmaskodtak.

Kaposvár első három helyezettje, és a városkörnyék győztese, a Nagybajomi ÁMK körmérkőzéses tornáján mindhárom ellenfelünket legyőztük, ezzel több év után a IV. korcsoportban is megyei bajnokok lettünk. Második helyen a Toldi, harmadikon a Berzsenyi, negyedik helyen a Toponár végzett. A siker értékét növeli, hogy a kezdőcsapat mindkét feladója megsérült, így tartalékosan nyertünk.

A csapat: Miklai Mercédesz, Talabér Melitta, Szalai Krisztina, Kovács Bonita, Kovács Veronika, Dalovits Dorina, Héjjas Szilvia, Budai Roxána

Nagy Zoltán, nevelőedző   

Címkék: röplabda utánpótlás nagybajom

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr324351059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása