Menekül a Veszprém

 2012.03.26. 09:54

A Veszprémi Egyetemi SC 3:1-re nyert a Tatabányai Volán SE otthonában a női NB I 9-13. helyéért zajló rájátszásának hatodik fordulójában. Sikerükkel a bakonyiak továbbra is tartják magukat a biztos bennmaradást jelentő tízedik helyen.

Szorosan kezdődött a találkozó, egyik csapat sem tudott jelentős előnyre szert tenni (12:10, 13:12, 18:19). A Veszprém jól fogadott, de a sánc többször elaludt. Így érkeztek el a végjátékhoz, ahol a hazaiak izgalmas hajrában fordították a maguk javára a szettet (1:0). A fordulás után már jóval koncentráltabban röplabdázott a VESC, és Kovács Anikó remek nyitásai után gyorsan meglett az egyenlítés is (1:1).

A harmadik felvonásban Molnár Bettina érkezett, aki nagyot lendített a veszprémiek játékán. A házigazda ugyan 6:3-ra és 10:8-ra is vezetett, ám a második technikai után már a vendégeknél volt az előny (14:16), és ezt növelni tudták a játékrész végéig (1:2). Az utolsó etapban gyengén kezdett a Veszprém (10:3), majd 14:8-nál ismét Kovács Anikó nyitásai következtek, amelyek újra megálljt parancsoltak a Tatabányának. 18:11-re a Volán vezetett, de az egyenlítés után a VESC már meg sem állt a meccs megnyeréséig (1:3).

― Kovács Anikó, Molnár Bettina és Szelle Dóra ma nyerőemberek voltak, de gratulációt érdemel az egész csapat ― mondta Katona Péter, a VESC edzője.

NB I, nők, rájátszás a 9-13. helyért, 6. forduló
Tatabányai Volán SE ― Veszprémi Egyetemi SC 1:3 (25, ―19, ―21, ―20)

(forrás: Veszprém megyei Napló)

Címkék: volán bajnokság tatabánya veszprém röplabda nb1 rájátszás vesc

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr134339910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása